Godło Polski
BIP

Jadłospis

Wtorek 14.05.2019
Rumsztyk drobiowy, ziemniaki piure z koperkiem, sałata lodowa ze śmietaną, sok naturalny, banan
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seker i produkty pochodne, jaj i produkty pochdne
Środa 15.05.2019
Zupa meksykańska z warzywami, mięsem, zieleniną, bułka, chleb, banan
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne
Czwartek  16.05.2019
Gulasz wieprzowy duszony  z warzywami, kasza, surówka z ogórka konserwowego, sok naturalny, pomarańcza
Zawiera alergeny:  Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne
Piątek 17.05.2019
Paluszki rybne, ziemniaki piure z koperkiem, surówka z kapusty białej, herbata miętowa, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne (łącznie z laktozą), mleko i produkty pochodne, jaja i produkty pochodne
Poniedziałek 20.05.2019
Zupa ogórkowa z warzywami, mięsem, zieleniną, chleb, budyń z owocem,  jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten,seler i produkty pochodne (łącznie z laktozą), mleko i produkty pochodne
Wtorek 21.05.2019
Kotlet  drobiowy z sezamem, ziemniaki piure z koperkiem, brukselka, sok naturalny, kiwi
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten,seler i produkty pochodne (łącznie z laktozą), mleko i produkty pochodne
Środa 22.05.2019
Fasolka po bretońsku z kiełbasą i warzywami, bułka, herbata miętowa, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten,seler i produkty pochodne (łącznie z laktozą), mleko i produkty pochodne
Czwartek 23.05.2019
Makaron spaghetti z sosem bolońskim, woda mineralna, banan
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten,seler i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne  (łącznie z laktozą), jaja i produkty pochodna
Piątek 24.05.2019
Jajko sadzone, ziemniaki z koperkiem, fasolka szparagowa, herbata z miodem,  jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten,seler i produkty pochodne (łącznie z laktozą), mleko i produkty pochodne, jaja i produkty pochodna
Poniedziałek 27.05.2019
Zupa wiosenna z  pulpetami mięsno- rybnymi i natką pietruszki, chleb, drożdżówka niskosłodzona, jabłko
Zawiera alergeny: Mleko i produkty pochodne, jaja i produkty pochodne, seker i produkty pochodne, zboża zawierające gluten
Wtorek 28.05.2019
Klopsiki w sosie pomidorowym, ryż, surówka z marchewki i jabłka, sok, gruszka
Zawiera alergeny: Mleko i produkty pochodne, jaja i produkty pochodne, seker i produkty pochodne, zboża zawierające gluten
  • Do słodzenia napojów używamy miód pszczeli, potrawy solimy solą morską z potasem i magnezem
  • Zabronione jest dosalanie potraw!
  • Zastrzegamy drobne zmiany w jadłospisie
Plan Lekcji
Jadłospis
Informacje o ubezpieczeniu uczniów