Poniedziałek 11.02.2019 |
Zupa pomidorowa z warzywami i ryżem, racuchy drożddżowe, jabłko |
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne |
Wtorek 12.02.2019 |
Rumsztyk drobiowy, ziemniaki piure z koperkiem, sałata lodowa ze śmietaną, sok naturalny, gruszka |
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne |
Środa 13.02.2019 |
Zupa zimowa z pulpetami mięsno - rybnymi i warzywami, natką pietruszki, chleb, drożdzówka niskosłodzona, jabłko |
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne |
Czwartek 14.02.2019 |
Pieczeń wieprzowa duszona w sosie własnym, pyzy, surówka z modrej kapusty, herbata owocowa, mandarynki |
Zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne |
Piątek 15.02.2019 |
Makaron z sosem pieczarkowym, sok naturalny, banan |
Zawiera alergeny: jaja i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), zboża zawierające gluten |
Poniedziałek 18.02.2019 |
Zupa krupnik z warzywami, mięsem, natką pietruszki, kisiel, chleb, jabłko |
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne |
Wtorek 19.02.2019 |
Potrawka drobiowa z ryżem i natką pietruszki, marchew gotowana, sok naturalny, pomarańcza |
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten,seler i produkty pochodne (łącznie z laktozą), mleko i produkty pochodne |
Środa 20.02.2019 |
Zupa grochowa z warzywami, mięsem, kiełbasą, zieleniną i kapustą kiszoną, bułka, jabłko |
Zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne, zboża i produkty pochodne |
Czwartek 21.02.2019 |
Kotlet schabowy, ziemniaki piure z koperkiem, mizeria, herbata owocowa, kiwi |
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne |
Piątek 22.02.2019 |
Paluszki rybne, ziemniaki piure z koperkiem, surówka z kapusty białej i marchewki, herbata miętowa z cytryną, jabłko |
Zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, zboża zawierające gluten |
- Do słodzenia napojów używamy miód pszczeli, potrawy solimy solą morską z potasem i magnezem
|
- Zabronione jest dosalanie potraw!
|
- Zastrzegamy drobne zmiany w jadłospisie
|
|