Godło Polski
BIP

Jadłospis

Wtorek 04.12.2018
Potrawka drobiowa z ryżem i natką pietruszki, marchew gotowana z groszkiem, sok naturalny, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, jaja i produkty pochodne
Środa 05.12.2018
Żurek staropolski z warzywami, mięsem, kiełbasą i jajkiem, chleb , kisiel, pomarańcza
Czwartek 06.12.2018
Klopsy mięsno-rybne, ziemniaki piure z koperkiem, surówka z marchewki i ananasa, sok, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, jaja i produkty pochodne
Piątek  07.11.2018
Makaron z serem, drożdżówka niskosłodzona, sok naturalny, banan
Zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), zboża zawierające gluten,
jaja i produkty pochodne
Poniedziałek  10.12.2018
Zupa krem z kurczaka z makaronem,  zieleniną, drożdżówka niskosłodzona , jabłko
Zawiera alergeny:  seler i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), zboża zawierające gluten
Wtorek 11.12.2018
Pieczeń wieprzowa duszona  w sosie własnym, kasza, surówka z modrej kapusty, sok naturalny , jabłko
Zawiera alergeny:  Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)
Środa 12.12.2018
Bigos, bułka, chleb pszenno-żytni, herbata miętowa , mandarynka
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten,seler i produkty pochodne (łącznie z laktozą), mleko i produkty pochodne
Czwartek  13.12.2018
Kotlet schabowy, ziemniaki piure z koperkiem, sałata ze śmietaną, sok naturalny, jabłko.
Zawiera alergeny:mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne, zboża i produkty pochodne
Piątek 14.12.2018
Śledź w śmietanie z cebulką i ogórkiem konserwowym, ziemniaki, jabłko, herbata owocowa
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne,seler i produkty pochodne
Poniedziałek 17.12.2018
Zupa ogórkowa z warzywami, mięsem, zieleniną, chleb, budyń, jabłko
Zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, zboża zawierające gluten
Wtorek 18.12.2018
Filet z  kurczaka  duszony w curry, ryż, warzywa na patelnie, napar herbaciny z miodem, pomarańcza
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne
  • Do słodzenia napojów używamy miód pszczeli, potrawy solimy solą morską z potasem i magnezem
  • Zabronione jest dosalanie potraw!
  • Zastrzegamy drobne zmiany w jadłospisie
Plan Lekcji
Jadłospis
Informacje o ubezpieczeniu uczniów