Godło Polski
BIP

Jadłospis

Czwartek 26.04.2018
Potrawka chińska z ryżem i natką pietruszki, sok naturalny, jabłko
Zawiera alergeny: zboża zawierające gluten ,mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) , seler i produkty pochodne
Piątek 27.04.2018
Ryba w cieście, ziemniaki piure z koperkiem, surówka z sałaty lodowej, herbata miętowa, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, jajka i produkty pochodne, seler i produkty pochodne
Poniedziałek  30.04.2018
Zupa kalafiorowa krem z warzywami i makaronem, drożdżówka niskosłodzona, banan.
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne
Poniedziałek  7.05.2018
Zupa  pomidorowa z warzywami i ryżem, racuchy z cukrem pudrem,  jabłko
Zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne, jaja i produkty pochodne
Wtorek  8.05.2018
Gulasz wieprzowy duszony  z warzywami, ziemniaki, surówka z modrej kapusty, woda mineralna, jabłko
Zawiera alergeny:  mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne
Środa 9.05.2018
Zupa wiosenna z pulpetami mięsno - rybnymi,  zieleniną, chleb, budyń z owocem, gruszka.
Zawiera alergeny:  Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne
Czwartek 10.05.2018
Filet z indyka w sosie własnym, ziemniaki z koperkiem, sałata ze śmietaną, sok naturalny, jabłko.
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne
Piątek 11.05.2018
Jajko sadzone, ziemniaki z koperkiem, fasolka szparagowa, herbata z cytryną,  jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, jaja i produkty pochodne 
Poniedziałek  14.05.2018
Zupa krem z kurczaka z makaronem, zieleniną, kisiel z mleczkiem wanilinowym, jabłko
Zawiera alergeny: Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne, zboża i produkty pochodne
Wtorek 15.05.2018
Kotlet schabowy  z sezamem, ziemniaki piure z koperkiem, surówka z kapusty pekińskiej, woda mineralna,  jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne,jajai produkty pochodne
  • Do słodzenia napojów używamy miód pszczeli, potrawy solimy solą morską z potasem i magnezem
  • Zabronione jest dosalanie potraw!
  • Zastrzegamy drobne zmiany w jadłospisie
Plan Lekcji
Rekrutacja
Jadłospis
rekrutacja_ponadgimnazjalne