Godło Polski
BIP

Jadłospis

Poniedziałek 08.04.2019
Zupa z fasolki szparagowej, pulpetami mięsno- rybnymi i natką pietruszki, chleb, drożdżówka niskosłodzona, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, jaja i produkty pochodne
Wtorek 09.04.2019
Filet z  kurczaka  duszony w curry, ryż, marchewka gotowana, sok naturalny, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, jaj i produkty pochodne
Środa 10.04.2019
Zupa meksykańska z warzywami, mięsem, zieleniną, bułka, chleb, banan
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne
Czwartek  11.04.2019
Makaron ze szpinakiem i  filetem z kurczaka, woda, pomarańcza
Zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne, gorczyca
Piątek  12.04.2019
Śledź w śmietanie z cebulką i ogórkiem konserwowym, ziemniaki,  jabłko, herbata miętową
Zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), zboża zawierające gluten
Poniedziałek 15.04.2019
Zupa kalafiorowa z mięsem, natką pietruszki, naleśniki z powidłami, jabłko
Zawiera alergeny:  Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne
Wtorek 16.04.2019
Kotlet  devolay, ziemniaki piure z koperkiem, brukselka, sok naturalny, pomarańcza
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne (łącznie z laktozą), mleko i produkty pochodne, jaja i produkty pochodne
Środa 17.04.2019
Żurek staropolski z warzywami, mięsem, kiełbasą i jajkiem, chleb, galaretka z owocem, gruszka
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten,seler i produkty pochodne (łącznie z laktozą), mleko i produkty pochodne
Środa 24.04.2019
Kapuśniak z warzywami, mięsem, kisiel, chleb razowy, bułka, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten,seler i produkty pochodne (łącznie z laktozą), mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne
Czwartek 25.04.2019
Gulasz wieprzowy duszony z warzywami, kasza, surówka z ogórka konserwowego, woda mineralna, banan
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten,seler i produkty pochodne (łącznie z laktozą), mleko i produkty pochodne, jaja i produkty pochodna
  • Do słodzenia napojów używamy miód pszczeli, potrawy solimy solą morską z potasem i magnezem
  • Zabronione jest dosalanie potraw!
  • Zastrzegamy drobne zmiany w jadłospisie
Plan Lekcji
Jadłospis
Informacje o ubezpieczeniu uczniów