Godło Polski
BIP

Jadłospis

Wtorek 15.05.2018
Kotlet schabowy  z sezamem, ziemniaki piure z koperkiem, surówka z kapusty pekińskiej, woda mineralna, jabłko
Zawiera alergeny: zboża zawierające gluten ,mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) , seler i produkty pochodne
Środa 16.05.2018
Zupa koperkowa z pulpetami mięsno - rybnymi, chleb pszenno – żytni, kaszka z owocem, banan
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne
Czwartek  17.05.2018
Udko z kurczaka, ziemniaki piure z koperkiem, mizeria, sok naturalny, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne
Piątek  18.05.2018
Twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką, ziemniaki, napar herbaciany z cytryną,  jabłko
Zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne
Poniedziałek  21.05.2018
Zupa ogórkowa z warzywami, mięsem, zieleniną, chleb, drożdżówka niskosłodzona, jabłko
Zawiera alergeny:  mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne
Wtorek 22.05.2018
Potrawka drobiowa z ryżem i natką pietruszki, marchew gotowana z groszkiem, sok naturalny, jabłko
Zawiera alergeny:  Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne
Środa 23.05.2018
Fasolka po bretońsku z kiełbasą i warzywami, bułka, chleb, herbata miętowa, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne
Czwartek 24.05.2018
Kotlet mielony duszony, ziemniaki piure z koperkiem, surówka z ogórka konserwowego i marchewki, woda, banan
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne
Piątek  25.05.2018
Krokiety rybne z serem, ziemniaki piure,  surówka koperkowa, woda, jabłko
Zawiera alergeny: Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne, zboża i produkty pochodne
Poniedziałek 28.05.2018
Zupa krupnik z warzywami, mięsem, natką pietruszki, chleb razowy, kisiel, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne,jajai produkty pochodne
Wtorek 29.05.2018
Filet z indyka w panierce,  ziemniaki z koperkiem, surówka z kapusty pekińskiej i pory, sok naturalny, jabłko.
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne,jajai produkty pochodne
  • Do słodzenia napojów używamy miód pszczeli, potrawy solimy solą morską z potasem i magnezem
  • Zabronione jest dosalanie potraw!
  • Zastrzegamy drobne zmiany w jadłospisie
Plan Lekcji
Rekrutacja
Jadłospis
rekrutacja_ponadgimnazjalne