Godło Polski
BIP

Jadłospis

Poniedziałek 21.09.2020
Zupa krem z kurczaka z makaronem, zieleniną, deser Zuzia, jabłko
Zawiera alergeny: Mleko i produkty pochodne, seker i produkty pochodne, zboża zawierające gluten, jaja i produkty pochodne
Wtorek 22.09.2020
Klopsy drobiowo-rybne, ziemniaki piure z koperkiem, sałata ze śmietaną, napój owocowy, gruszka.
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, jaja i produkty pochodne
Środa 23.09.2020
Kapuśniak słodko-kwaśny z warzywami, mięsem, kaszka z owocem, chleb razowy, banan
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne (łącznie z laktozą), mleko i produkty pochodne
Czwartek 24.09.2020
Szynka duszona w sosie śmietanowym, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej i ogórka kiszonego, napój herbaciany, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten,seler i produkty pochodne (łącznie z laktozą), mleko i produkty pochodne
Piątek 25.09.2020
Twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką, ziemniaki, herbata, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, jaja i produkty pochodne, seler i produkty pochodne  (łącznie z laktozą)
Poniedziałek 28.09.2020
Zupa krupnik z warzywami, mięsem, natką pietruszki, chleb razowy, drożdżówka niskosłodzona, śliwka
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten,seler i produkty pochodne (łącznie z laktozą), mleko i produkty pochodne
Wtorek 29.09.2020
Makaron spaghetti z sosem bolońskim, woda mineralna, jabłko
Zawiera alergeny: Mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, zboża zawierające gluten
Środa 30.09.2020
Zupa włoska z pulpetami mięsno - rybnymi i warzywami, natką pietruszki, chleb pszenno – żytni, banan
Zawiera alergeny: Mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, zboża zawierające gluten
Czwartek 01.10.2020
Kotlet drobiowy z sezamem, ziemniaki z cebulką i koperkiem, surówka  z pora, herbata, owoc
Zawiera alergeny: Mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, zboża zawierające gluten
Piątek 02.10.2020
Śledź w śmietanie z cebulką i ogórkiem konserwowym, ziemniaki,  jabłko, herbata miętowa            
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, jaja i produkty pochodne
  • Do słodzenia napojów używamy miód pszczeli, potrawy solimy solą morską z potasem i magnezem
  • Zabronione jest dosalanie potraw!
  • Zastrzegamy drobne zmiany w jadłospisie
Szkoła w Chmurze Microsoft
Office365
Plan Lekcji
Aktywna tablica
Plan Lekcji
Jadłospis
Poczta