Godło Polski
BIP

Jadłospis

PONIEDZIAŁEK  23.10.2017
Zupa ogórkowa z mięsem,  warzywami i koperkiem, chleb razowy, kaszka z owocem, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne , seler i produkty pochodne
WTOREK  24.10.2017
Szynka duszona w sosie śmietanowym, ryż, warzywa na patelnię, sok naturalny, jabłko
Zawiera alergeny:  mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne
ŚRODA 25.10.2017
Zupa węgierska z warzywami, mięsem, zieleniną, chleb, banan
Zawiera alergeny:  mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne
CZWARTEK 26.10.2017
Kotlet drobiowy w cieście, ziemniaki piure z natką pietruszki, surówka z selera, herbata z miodem, jabłko
Zawiera alergeny:  mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), zboża zawierające gluten, jaja i produkty pochodne
PIĄTEK 27.10.2017
Śledź w śmietanie z cebulką i ogórkiem konserwowym, ziemniaki,  jabłko, herbata owocowa
Zawiera alergeny:  Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), jaja i produkty pochodne
PONIEDZIAŁEK 30.10.2017
Zupa z fasolki szparagowej z warzywami, mięsem i zieleniną, chleb razowy, budyń z owocem, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne  ( łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne
WTOREK 31.10.2017
Filet  drobiowy  w sosie własnym, ziemniaki z koperkiem, sałata ze śmietaną,  napar herbaciany z miodem,  jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, jaja i produkty pochodne  ( łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne
CZWARTEK  02.11.2017
Makaron spaghetti z sosem bolońskim i warzywami, herbata z miodem, gruszka
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten,  mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), jajka i produkty pochodne
PIĄTEK 03.11.2017
Filet rybny w panierce, ziemniaki piure z koperkiem,  surówka z kiszonej kapusty, herbata owocowa,  jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne , jaja i produkty pochodne
PONIEDZIAŁEK  06.11.2017
Zupa grochowa  z warzywami, mięsem, kiełbasą i zieleniną , bułka,  jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne , seler i produkty pochodne
WTOREK  07.11.2017
Wątroba drobiowa z cebulką i jabłkiem, ziemniaki piure z koperkiem, surówka z ogórka konserwowego, herbata miętowa,  jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne
  • Do słodzenia napojów używamy miód pszczeli, potrawy solimy solą morską z potasem i magnezem
  • Zabronione jest dosalanie potraw!
  • Zastrzegamy drobne zmiany w jadłospisie

Hala Sportowa

hala1 hala3 hala4 hala5

 

Cennik wynajmu hali obowiązujący w Gimnazjum im. Z. Herberta we Wronkach

Ustala się następujące stawki korzystania z hali sportowej w godzinach od 16:30 do 22:00 oraz dni wolne od pracy szkoły.
Cała hala 150 zł
Jeden sektor 50 zł
Wynajęcie hali na imprezy inne niż sportowe 180 zł za imprezę  trwającą do dwóch godzin za każdą następną godzinę – 90 zł
Towarzystwa, kluby, organizacje i stowarzyszenia działające na terenie miasta i gminy Wronki Zniżka 50% za każdą godzinę w dni powszednie
Uczniowie szkół podstawowych i gimnazjalnych do godziny 16:30 Bezpłatnie
Imprezy sportowe organizowane przez kluby, organizacje i stowarzyszenia w dni wolne od pracy (sobota, niedziela) 70% odpłatności
Zawody sportowe organizowane przez Szkolny Związek Sportowy dla uczniów szkół podstawowych i gimnazjalnych Bezpłatnie
Imprezy sportowe o charakterze sportowym i rekreacyjnym, rozgrywki gdzie pobierana jest od uczestników opłata jako wpisowe 100% odpłatności
Rozgrywki ligowe organizowane przez kluby, organizacje i stowarzyszenia 100% odpłatności

 

Regulamin korzystania z hali sportowej Gimnazjum im. Z. Herberta we Wronkach.

Podkategorie

Plan Lekcji
Jadłospis
Tematy Projektów Edukacyjnych