Godło Polski
BIP

Jadłospis

Poniedziałek 05.11.2018
Zupa krupnik z warzywami, mięsem, natką pietruszki, kisiel z mleczkiem wanilinowym,  chleb, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, jajka i produkty pochodne
Wtorek  06.11.2018
Parówki w sosie chrzanowym, ziemniaki z koperkiem, marchew gotowana,  herbata owocowa z miodem, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne
Środa  07.11.2018
Zupa gulaszowa  z warzywami, mięsem, zieleniną, chleb pszenno-żytni, rogal z powidłami
Zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne
Czwartek  08.11.2018
Pieczeń wieprzowa duszona  w sosie własnym, kasza, surówka z selera, sok naturalny , jabłko
Zawiera alergeny:  mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), zboża zawierające gluten
Piątek 09.11.2018
Filet rybny w panierce, ziemniaki piure z koperkiem,  surówka z kapusty pekińskiej, herbata miętowa  z cytryną, jabłko
Zawiera alergeny:  Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), jajka i produkty pochodne
Wtorek 13.11.2018
Makaron spaghetti z sosem bolońskim, woda mineralna, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten,seler i produkty pochodne (łącznie z laktozą), jaja i produkty pochodne
Środa  14.11.2018
Zupa jesienna z pulpetami mięsno - rybnymi, zieleniną, chleb, drożdżówka niskosłodzona , banan
Zawiera alergeny:mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne, zboża i produkty pochodne
Czwartek 15.11.2018
Wątroba drobiowa z cebulką i jabłkiem, ziemniaki piure z koperkiem, surówka z ogórka konserwowego, herbata miętowa,  jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne,seler i produkty pochodne
Piątek 16.11.2018
Jajko sadzone, ziemniaki z koperkiem, szpinak, herbata z miodem,  jabłko
Zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne, jajka i produkty pochodne
Poniedziałek 19.11.2018
Zupa kalafiorowa krem z groszkiem ptysiowym, mięsem, natką pietruszki, racuchy drożdżowe, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, jajka i produkty pochodne
Wtorek 20.11.2018
Potrawka chińska z ryżem i natką pietruszki, sok naturalny, gruszka
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, jajka i produkty pochodne
  • Do słodzenia napojów używamy miód pszczeli, potrawy solimy solą morską z potasem i magnezem
  • Zabronione jest dosalanie potraw!
  • Zastrzegamy drobne zmiany w jadłospisie

Hala Sportowa

hala1 hala3 hala4 hala5

 

Cennik wynajmu hali obowiązujący w Gimnazjum im. Z. Herberta we Wronkach

Ustala się następujące stawki korzystania z hali sportowej w godzinach od 16:30 do 22:00 oraz dni wolne od pracy szkoły.
Cała hala 150 zł
Jeden sektor 50 zł
Wynajęcie hali na imprezy inne niż sportowe 180 zł za imprezę  trwającą do dwóch godzin za każdą następną godzinę – 90 zł
Towarzystwa, kluby, organizacje i stowarzyszenia działające na terenie miasta i gminy Wronki Zniżka 50% za każdą godzinę w dni powszednie
Uczniowie szkół podstawowych i gimnazjalnych do godziny 16:30 Bezpłatnie
Imprezy sportowe organizowane przez kluby, organizacje i stowarzyszenia w dni wolne od pracy (sobota, niedziela) 70% odpłatności
Zawody sportowe organizowane przez Szkolny Związek Sportowy dla uczniów szkół podstawowych i gimnazjalnych Bezpłatnie
Imprezy sportowe o charakterze sportowym i rekreacyjnym, rozgrywki gdzie pobierana jest od uczestników opłata jako wpisowe 100% odpłatności
Rozgrywki ligowe organizowane przez kluby, organizacje i stowarzyszenia 100% odpłatności

 

Regulamin korzystania z hali sportowej Gimnazjum im. Z. Herberta we Wronkach.

Podkategorie

Plan Lekcji
Jadłospis
Informacje o ubezpieczeniu uczniów