Godło Polski
BIP

Jadłospis

Poniedziałek 18.12.2017
Zupa  pomidorowa z warzywami i makaronem, naleśniki z dżemem niskosłodzonym, mandarynka
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne , jaja i produkty pochodne, seler i produkty pochodne
Wtorek 19.12.2017
Udko z kurczaka, ziemniaki  z koperkiem, surówka z kapusty pekińskiej i ogórka kiszonego, sok naturalny, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne , jaja i produkty pochodne, seler i produkty pochodne
Środa  20.12.2017
Pierogi z serem, śmietaną i sosem truskawkowym, herbata  z miodem, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne , jaja i produkty pochodne
Czwartek  21.12.2017
Ryba po grecku, ziemniaki piure z koperkiem, herbata miętowa, pomarańcza
Zawiera alergeny:  mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne
Wtorek 02.01.2018
Kapuśniak słodko-kwaśny z warzywami, mięsem, budyń z malinami, chleb razowy, jabłko
Zawiera alergeny:  Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne
Środa 03.01.2018
Makaron spaghetti z sosem bolońskim i warzywami, sok naturalny,  jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne  (łącznie z laktozą), jaja i produkty pochodne
Czwartek 04.01.2018
Filet  drobiowy  w sosie własnym, ziemniaki z koperkiem, surówka warzywna,  napar herbaciany,  jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, jaja i produkty pochodne, seler i produkty pochodne
Piątek  05.01.2018
Twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką, ziemniaki , napar owocowa,  jabłko
Zawiera alergeny: Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), jajka i produkty pochodne, zboża i produkty pochodne
Poniedziałek 08.01.2018
Zupa jarzynowa z pulpetami rybnymi,  warzywami i koperkiem, chleb, kaszka z owocem, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne
Wtorek 09.01.2018
Gulasz wieprzowy duszony z warzywami, kaszą, surówka z buraczków i ogórka, herbata z miodem i cytryną, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne , jaja i produkty pochodne, seler i produkty pochodne
Środa 10.01.2018
Zupa kalafiorowa  krem z warzywami, mięsem, zieleniną i makaronem, racuchy drożdżowe,  banan
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne
Czwartek 11.01.2018
Kotlet schabowy panierowany, ziemniaki piure z koperkiem, surówka z kapusty pekińskiej,  napar  herbaciany, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, jaja i produkty pochodne, seler i produkty pochodne
  • Do słodzenia napojów używamy miód pszczeli, potrawy solimy solą morską z potasem i magnezem
  • Zabronione jest dosalanie potraw!
  • Zastrzegamy drobne zmiany w jadłospisie

Hala Sportowa

hala1 hala3 hala4 hala5

 

Cennik wynajmu hali obowiązujący w Gimnazjum im. Z. Herberta we Wronkach

Ustala się następujące stawki korzystania z hali sportowej w godzinach od 16:30 do 22:00 oraz dni wolne od pracy szkoły.
Cała hala 150 zł
Jeden sektor 50 zł
Wynajęcie hali na imprezy inne niż sportowe 180 zł za imprezę  trwającą do dwóch godzin za każdą następną godzinę – 90 zł
Towarzystwa, kluby, organizacje i stowarzyszenia działające na terenie miasta i gminy Wronki Zniżka 50% za każdą godzinę w dni powszednie
Uczniowie szkół podstawowych i gimnazjalnych do godziny 16:30 Bezpłatnie
Imprezy sportowe organizowane przez kluby, organizacje i stowarzyszenia w dni wolne od pracy (sobota, niedziela) 70% odpłatności
Zawody sportowe organizowane przez Szkolny Związek Sportowy dla uczniów szkół podstawowych i gimnazjalnych Bezpłatnie
Imprezy sportowe o charakterze sportowym i rekreacyjnym, rozgrywki gdzie pobierana jest od uczestników opłata jako wpisowe 100% odpłatności
Rozgrywki ligowe organizowane przez kluby, organizacje i stowarzyszenia 100% odpłatności

 

Regulamin korzystania z hali sportowej Gimnazjum im. Z. Herberta we Wronkach.

Podkategorie

Plan Lekcji
Jadłospis
Tematy Projektów Edukacyjnych